SUNCE DJEVER I NEVA NEVIČICA – Mala scena

TEKST: Ivana Brlić-Mažuranić

REDATELJ: Ivica Šimić

SCENOGRAFIJA I KOSTIMI: Buga Marija Šimić

GLAZBA: Matej Meštrović

DIZAJN SVJETLA: Domagoj Klasić

SAVJETNICA ZA GLAZBU: Ana Čorić

FOTOGRAF: Mirko Cvjetko

FOTOGRAF NA PROBAMA: Domagoj Klasić

PRODUCENTI: Vitomira Lončar i Buga Marija Šimić

Svima je poznata bajka Ivane Brlić-Mažuranić "Sunce djever i Neva Nevičica". No ovakvu verziju ove bajke još zasigurno niste vidjeli. 

Uz čudesnu glazbu našeg fantastičnog pijanista Mateja Meštrovića,  nesvakidašnje rekvizite, i fantastičan ambijent koji pruža Muzej grada Zagreba, svima dobro poznata priča pretvorit će se u uzbudljivu, napetu avanturu u koji gledatelj ima priliku biti junak/junakinja i sudjelovati u radnji.

Projekt Mala scena online pokazao je da kazališnu publiku sve više zanima pričanje priča (preko 600 tisuća pregleda!) i kocka je pala! Ivica i Buga, tata i kći, krenuli su u novu avanturu osmišljavanja predstave/priče i režije – online. Sve je postalo online, zašto ne i režija? I tako je počelo…

Našu ćete Nevu, koju priča Buga Marija Šimić, slušati bez daha, nasmijat će vas, uzbuditi, a vjerujemo i promijeniti pogled na čitanje priča.

Premda režirana online, ova je predstava, nakon Sportskog života letećeg Martina 2016. godine i odlaska u Kinu, povratak Ivice Šimića Maloj sceni.

Dob: 8+ godina

Trajanje: 40 minuta

ŽELIŠ GLEDATI PREDSTAVU? KLIKNI OVDJE!

KUPNJA ULAZNICE

Ulaznicu za predstavu Sunce Djever i Neva Nevičica možeš kupiti niže ili OVDJE.

PRETPLATI SE NA NEWSLETTER MALOG FESTIVALA


Mali Teatar